Tiny Ruysschaert en Evelien Hermie winnen eerste Herzeelse slee is terug van weggeweest

Tiny Ruysschaert en Evelien Hermie zijn de eerste winnaars van ‘Zoek de Herzeelse slee’, de eindejaarsactie die in 2021 op veel bijval kon rekenen en ook dit jaar wordt georganiseerd.

De nieuwe editie met dank aan de werkgroep Ondernemend Herzele en het lokaal bestuur ging vrijdag van start en heeft dankzij 60 lokale handelaars een totaal van meer dan 5.000 euro in waardebons of geschenken in de aanbieding. De eerste slee zat goed verstopt stond in het doodlopende stukje in de Wolvenstraat. Wie de locatie herkende en er als eerste met een Herzeels biertje naartoe kwam was de winnaar en dat zijn geworden: Tiny Ruysschaert en Evelien Hermie.

“De kerstman zet zijn slee nog in de 7 andere deelgemeenten van Herzele en dit tot en met 23 december. Maar waar er exact een slee verstopt zal zijn, is nog een raadsel!”, klinkt het bij schepen van Lokale Economie Heidi Knop (Open VLD). “Het mee te brengen voorwerp en de locatie worden telkens prijsgegeven om 18u00 in het nieuwsoverzicht op de website van de gemeente, op de facebookpagina van het lokaal bestuur en op de led-schermen aan de Burcht en het Schepenhuis.”