Eetfestijn ten voordele van Egmont Cycling Race(s)

Zoals ieder jaar op de eerste zondag van maart, ditmaal dus op zondag 3 maart, nodigen het bestuur en de medewerkers van de vzw Zottegemse Wielerclub alle wielerliefhebbers en sympathisanten uit voor hun eetfestijn ten voordele van de organisatie van de Egmont Cycling Race(s) 2024. Voor heren-elite met contract zal deze wielerwedstrijd – voor de vierde keer onder deze nieuwe naam en voor de tweede keer op kermiszondag – op 18 augustus aan zijn 88ste editie toe zijn en op kermisdinsdag 20 augustus is er dan de 2e Egmont Cycling Race voor vrouwen-elite.  

De tafels zullen op 3 maart in de stedelijke feestzaal Bevegemse Vijvers gedekt worden van 11u30 tot 14u30. Het menu laat kiezen tussen steak of een vispannetje (ook vegetarische schotel). Kaarten kosten 20 euro (voor een kindermenu 10 euro). Hoewel er op de dag zelf aan de ingang ook nog kaarten te verkrijgen zullen zijn, is het om organisatorische redenen toch wenselijk zo veel mogelijk gebruik te maken van de voorverkoop bij algemeen koersdirecteur-voorzitter Jo Gosseye en de andere leden van vzw Zottegemse Wielerclub.