NSB Zottegem gastheer voor provinciale vergadering

Op zaterdag 2 maart is de Zottegemse afdeling van de Nationale Strijdersbond van België (NSB) gastheer voor de organisatie van de statutaire vergadering van NSB Oost-Vlaanderen. Deze provinciale bijeenkomst zal ook gepaard gaan met een korte plechtigheid in het stadscentrum. Hiervoor wordt om 14 uur verzameld op het Stationsplein vanwaar de optocht met vlaggendragers om 14u20 zal vertrekken richting Markt. Na toespraken door de burgemeester (of een afgevaardigde van het stadsbestuur), de nationale NSB-voorzitter en de voorzitter van NSB Zottegem zullen aan het oorlogsmonument in de Heldenlaan bloemen neergelegd worden en daarna wordt stoetsgewijs teruggekeerd naar het Stationsplein. Vervolgens vindt in de zaal Bevegemse Vijvers de eigenlijke statutaire vergadering van NSB Oost-Vlaanderen plaats.