Ook geen treinverkeer Zottegem – Denderleeuw

In een ander NUUS-artikel (zie via deze link) kunt u lezen dat er op zaterdag 2 en zondag 3 maart geen treinverkeer mogelijk zal zijn tussen Zottegem en Gent (Sint-Pieters) omdat er door Infrabel werken moeten uitgevoerd worden voor de verdere vernieuwing van de spoorinfrastructuur. Om dezelfde reden zullen er in hetzelfde weekend ook tussen Zottegem en Denderleeuw geen treinen rijden. Alle treinen worden in beide richtingen vervangen door een NMBS-bus.

Er wordt aangeraden – ook met betrekking tot de IC-treinen Oostende – Kortrijk – Brussels Airport/Zaventem – om je treinreis te plannen via nmbs.be of de NMBS-app (de reisplanner houdt al rekening met de aangepaste vertrektijden). Wie niet beschikt over internet, kan voor meer inlichtingen telefonisch terecht bij de NMBS-klantendienst via 02 528 28 28.