Klaas De Mesmaeker voor Groen op de federale lijst

Goeferdinge. Klaas De Mesmaeker woont met zijn jonge gezin in Goeferdinge. Sinds de start van de Vivaldi-regering in 2020 is hij werkzaam als adviseur begroting en ambtenarenzaken op het kabinet van vicepremier Petra De Sutter. Binnen Groen Geraardsbergen is hij actief als bestuurslid en zette hij mee zijn schouders onder het kartel Vooruit-Groen dat in oktober naar de gemeenteraadsverkiezingen zal trekken.

‘Ik zie elke dag hoe Groen binnen de federale regering de motor is van betere lonen, betere pensioenen, een ambitieus klimaat- en energiebeleid en een sterke overheid. Groen is daarbij dé partij van de inhoud en gaat voluit voor eerlijke kansen voor iedereen. Geraardsbergen op federaal niveau mee vertegenwoordigen en een stem geven is daarbij heel belangrijk. Daar ga ik hard voor werken. De uitdagingen recht in de ogen kijken om ze aan te pakken, is daarbij de boodschap’, geeft Klaas nog mee.

Klaas vind je terug op de 18de plaats van de federale Oost-Vlaamse kieslijst.