Nieuwe parking Sport- en Recreatiepark Kouterslag gebruiksklaar

De werken aan en rond het Sport- en Recreatiepark Kouterslag schieten goed op. De gloednieuwe parking is bij de start van de paasvakantie op zaterdag 30 maart gebruiksklaar. Bezoekers en sporters kunnen op de eerste dag van de paasvakantie de nieuwe parking al gebruiken. Het terrein met plaats voor 95 wagens, bussen en parkeerplaatsen voor personen met een beperking moet wel nog verder afgewerkt worden. Voorlopig kunnen wagens de parking enkel bereiken via de Kalverhagestraat. Fietsers kunnen dit ook via de Ovenveldstraat.

Werken Kouterslag

De verfraaiingswerken aan de Kouterslag zijn bijna afgerond. Na het bouwverlof start de aannemer tijdens de tweede week van de paasvakantie met de afwerking van de straat. Als de aanleg van de nieuwe weg tussen de Geraardsbergsesteenweg en de brug over de Gondebeek klaar is dan wordt de Kouterslag opengesteld voor de fietsers. Het zal dan nog drie weken duren tot de nieuwe betonsporen volledig uitgehard zijn, voor wagens via de Kouterslag de nieuwe parking kunnen bereiken.