Op 19 mei palmen Vlaamse schlagerzangers de Burcht in Herzele in: Nico, Yves Segers, Matthias Lens, Wim Soutaer en Willy Sommers

Op 19 mei kan je op de burchtsite in Herzele genieten van een parade van Vlaamse Schlagerzangers -en zangeressen. Tickets kosten 25 euro in voorverkoop en 30 euro aan de kassa. Voor een VIP-ticket betaal je 100 euro.

Te gast zijn:

  • 17 uur Nico
  • 18 uur Yves Segers
  • 19 uur Matthias Lens
  • 20 uur Wim Soutaer
  • 21 uur Willy Sommers
  • 22 uur DJ Jeroen Visser

“Een dag doordrenkt van plezier en Vlaamse klassiekers. Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we enkel de crème de la crème van artiesten geselecteerd! Denk aan Nico, Matthias Lens, Wim Soutaer, Yves Segers en last but not least, Willy Sommers! Dus, sluit je op 19 mei 2024 bij ons aan om samen de Vlaamse muziek te vieren op de Burchtsite in Herzele! Aangezien het Pinksterweekend is, kunnen jullie op maandag lekker uitslapen”, aldus organisator Tom De Jaeger.

Meer info?

Website en Facebook