Rv: Purelifestyle-interieurteam Koen Van Liefferinge en interieurarchitecte Evchen

Hoe ZIT dat juist? Pure Lifestyle leert over juiste zithouding

Pure Lifestyle organiseert van donderdag 25 april tot en met zaterdag 27 april het ergonomie-event “Hoe ZIT dat nu juist?”.

Koen Van Liefferinge” “Op donderdag 25 april 2024 hebben we 2 sessies gehad: van 19u tot 20u30 en van 20u30 tot 22u. Dan komt onder meer ergonomisch adviseur Jeroen Lauwereys spreken. Chronische gewrichtspijnen nemen al jaren een hoge vlucht. En het vele thuiswerken van de afgelopen jaren heeft dat alleen maar in de hand gewerkt. Aan de eettafel of met de laptop op de bank? Niet doen. Jeroen vertelt je alles over het belang van een ergonomische zithouding én beweegpauzes. Over alles wat je nodig hebt om gezond aan de slag te gaan. En gezond te blijven. Boordevol praktische tips.”

Ook op donderdag 25 april komt Vitra spreken (van 19u tot 20u30 en van 20u30 tot 22u). Want dé ergonomische bureaustoel bestaat eigenlijk niet. Alles is afhankelijk van het aantal uren dat iemand aan het werk is, van je lichaamsbouw en lichaamsgrootte, het soort werk dat je uitvoert, enz.”

Praktische informatie

Waar: Pure Lifestyle, Kaardeloodstraat 89, aan de buitenkant van het Ninia Shopping Center. Inschrijven via www.purelifestyle.be/ergo

Wanneer:
Donderdag 25 april (met gastsprekers): van 19u-20u30 en van 20u30-22u
Vrijdag 26 april: van 19u-20u30 en van 20u30-22u (volzet)
Zaterdag 27 april doorlopende demo’s en presentaties