Met top-dj’s en jongerenticket mikt Rock Zottegem ook op de jonge generatie

Dat Rock Zottegem dit jaar – op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli – ter gelegenheid van zijn 30-jarig bestaan groter dan ooit wordt, kon u in eerdere NUUS-artikels reeds lezen. Naast de klinkende namen van John Fogerty, TOTO, Joost, Brihang, Heideroosjes, Daan, Bart Peeters, Pommelien Thijs en Bizkit Park die de affiche van deze XL-feesteditie aankondigt, laat de organisatie nu weten dat er op het festivalterrein aan de Bevegemse Vijvers ook opnieuw een dj-podium met een reeks top-dj’s en hiphop-acts komt. De line-up oogt alvast veelbelovend met op vrijdag USED, DIKKE, Prins S. en De Geit, Sophie Straat, Assia MK, Guilini, Kaptain E-Glow, Miss Angel en Oyesono, en op zaterdag Ninette, Lizaay, Meaghan, DadSon, Aili, K1D, LeBlanc, e.a. 

Nog ander fijn festivalnieuws waarmee Rock Zottegem duidelijk ook de kaart van de jonge festivalganger trekt, betreft een speciaal jongerenticket waarmee jongens en meisjes tot en met 17 jaar tegen een heel voordelige prijs naar het festival kunnen. Op vrijdag en zaterdag betalen zij slechts 30 euro per dag, in plaats van het normale (volwassenen)tarief van respectievelijk 65 en 75 euro. Op zondag, familiedag met o.a. Bart Peeters & De Ideale Mannen en Pommelien Thijs, kost een ticket voor alle jongeren tot en met 17 jaar 25 euro, in plaats van 40 euro (op vrijdag en zaterdag is de toegang voor kinderen tot en met 12 jaar gratis). Volgens organisator Kurt De Loor gebeurde het nog nooit dat er een paar maanden vóór het festival reeds zoveel tickets aangekocht werden. Dat betekent dan ook dat wie er wil bj zijn, best snel een ticket aanschaft. Voor alle info, line-up en (jongeren)tickets: www.rock-zottegem.be.

Lees ook:

Legendarische John Fogerty voor 30 jaar Rock Zottegem

Ook Daan, Prins S. en De Geit, Joost, Brihang en Bizkit Park op Rock Zottegem ‘24

Jubileumeditie Rock Zottegem: nog vijf ronkende namen