Eerste foodtruckfestival een overdonderd succes

Landelijke gilde Scheldewindeke

 

Landelijke Gilde Scheldewindeke organiseerde op zaterdag 1 juni een 1ste foodtruckfestival met live muziek op het marktplein. Je kon proef van diverse foodtrucks, van hartige streetfood tot zoete lekkernijen. Terwijl je genoot van je favoriete gerecht, werd je ook nog eens getrakteerd op live optredens. “The Mighty Black Came” met Kobe die als tweede eindigde bij het VTM programma the Voice van Vlaanderen. De tweede band die optrad was  “Camel’s Drop” en DJ Boer Boerie sloot het feestje af.

De volgende foodtrucks waren aanwezig Pizza Fiston Rutger Audooren zorgde voor Napolitaanse pizza, V. V&S Foods zorgde voor de “deluxe hamburgers”, Stefaan & Vanessa zorgen voor speciale burgers zoals de Jack’s Pepper, de Billy’s Bacon,  Esperienza di gusto: Italiaanse pasta op zijn best, Cuisine Celien: Spaanse tapas, DE VOLLE MELK & Coupe Douze: ijsjes, pannenkoeken, pudding en nog zoveel meer, Gebak Verbeke: wafels en oliebollen, Uki Uki food truck: curry’s, loempia’s en andere Aziatische lekkernijen en De Vierhoekhoeve: kaas en croques.