Chiro Sint-Andries Strijpen: inschrijven voor rommelmarkt

Vooraleer ze daarna van woensdag 31 juli tot vrijdag 9 augustus voor het jaarlijkse zomerkamp hun tenten gaan opslaan in Grimbergen, organiseren de jongens en meisjes van de jeugdbeweging Chiro Sint-Andries Strijpen eerst nog op het terrein aan hun lokaal aan de Sint-Andriessteenweg 159A voor de eerste keer een rommelmarkt annex openluchtcafé. Hiervoor maken ze afspraak met zowel ‘schattenjagers’ als sympathisanten op zaterdag 27 juli vanaf 11 uur (rommelmarkt tot 16 uur, openluchtcafé tot 20 uur). Er wordt eveneens randanimatie voorzien (o.a. springkasteel voor de kinderen) en het zal ook mogelijk zijn om te genieten van een hapje.  

Wie als standhouder aan de rommelmarkt wil deelnemen, moet op voorhand inschrijven om een plekje te reserveren. Dit kan tot donderdag 25 juli via deze link: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeHohWGMY1YMC…/viewform. De basisprijs bedraagt 6 euro per meter (1 gratis consumptie per verkoopstand inbegrepen). Op de dag zelf mogen de standhouders zich aanmelden vanaf 10 uur. Zolang de voorraad strekt, worden tafels ter beschikking gesteld. De opbrengst van deze tweedehandsmarkt met openluchtcafé is bestemd voor de organisatie van andere activiteiten en de algemene werking van Chiro Sint-Andries. Voor meer inlichtingen kan men terecht bij de hoofdleidsters Kato Herman (0495 618 273), Laure Van Den Bossche (0499 947 795) en Fien Coessens (0474 029 983) of via chirostrijpen@gmail.com.