Zwembad Bevegemse Vijvers: sluitingen en ‘vakantie-uren’

Zoals gewoonlijk tijdens langere (school)vakantieperioden zijn in het zwembad Bevegemse Vijvers ook ter gelegenheid van deze zomervakantie uitgebreider openingsuren van toepassing. Zo kan men er in deze maand juli en de komende maand augustus terecht op maandag van 13 tot 21u30, op dinsdag van 16 tot 21u30, op woensdag van 13 tot 20 uur, op donderdag van 16 tot 21 uur en op vrijdag van 13 tot 21u30. Op weekenddagen blijven de gewone openingsuren van toepassing, met een extra opening op zaterdag van 9 tot 12 uur. Daarnaast is het zwembad tijdens deze zomervakantie ook toegankelijk op dinsdag en donderdag van 7u30 tot 8u45, weliswaar alleen voor baantjeszwemmen (het kleine instructiebad is dan dus gesloten).

ZWEMBAD GESLOTEN – Zoals sinds twee jaar het geval is, zal het zwembad op donderdag 11 juli, feestdag van de Vlaamse Gemeenschap, niet toegankelijk zijn voor een frisse duik. Daarbij aansluitend zullen, naar aanleiding van het muziekfestival Rock Zottegem, de deuren van het sportcentrum Bevegemse Vijvers gedurende nog drie dagen voor het gewone publiek dicht blijven en zal het zwembad dus ook van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli gesloten zijn. Vermelden we ook reeds dat dit laatste eveneens het geval zal zijn ter gelegenheid van de Nationale Feestdag op zondag 21 juli.