Heerlijk genieten van ‘Friet met Stoofvlees’ op kermislunch

Een pluim voor Slagerij Günther & Wendy
En of de ‘Friet met Stoofvlees’ smaakte op de kermislunch van het Sinksencomité. Die culinaire geneugte moet je op de Sinksenkermis beleefd hebben. Culinair plezier, smakelijk eten, gezelligheid en kermisplezier: een heerlijke verwenning. En daar een goede drank bij, en de wereld ziet er ineens al veel beter uit. Het bleek nog maar eens op de kermislunch, dat is sfeervol en lekker eten. De 700 deelnemers hebben op het gezellig pleintje rechtover het gemeentehuis genoten van een bourgondische spirit en van alles wat smakelijk is. Alweer een verzorgd eetfestijn. De formule van het Sinksencomité blijft aanslaan. Ongecompliceerd eten tegen een heel verteerbare prijs. Zeg zelf, 20 euro, voor een prikje als je ons vraagt. Men komt naar de kermislunch voor de gezelligheid, het sociaal contact en voor de heerlijke stoverij. Een pluim voor Slagerij Günther & Wendy en de medewerkers. In de smakelijke bereiding primeert de hoedanigheid van het product en het puur vakmanschap. Slagerij Günther & Wendy bouwde een goede reputatie op. Je eens op de ‘kermislunch’ laten verwennen mocht op Sinksenmaandag 9 juni in het kermis – vierend Oosterzele – letterlijk genomen worden. Het heel smakelijk eten, het viel bij iedereen in de smaak. Eten moet een feest zijn, en dat was het ook. Zonder tierlantijnen of stijfheid. De kermislunch is een aanrader voor diegenen die in een ontspannen kermissfeer willen genieten van een verzorgd eetfestijn. De editie 2025 werd een voltreffer, lekker eten en drinken in een aangename kermissfeer. Het Sinksencomité stelde alles in het werk om je deelname aan de kermislunch de moeite waard te maken. Tijdens de lunch kon je ook nog eens genieten van de optredens van Dirk Van De Velde en The New Seventies Band. Het Sinksencomité dankt heel speciaal alle deelnemers aan het eetfestijn. En opvallend, het comité blijft springlevend, energiek, gedreven en enthousiast en zit al met zijn gedachten bij Sinksenkermis 2026. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).