Zottegemse Koekelarings zijn terug!

img_20170109_134942

Het verdwijnen van De Beiaard als weekblad betekent niet dat daarmee ook het vuur gedoofd is in de oven waarin De Bakker (met een verwijzing naar een aloud plaatselijk gebak) reeds sinds 13 augustus 1983 wekelijks ‘Zottegemse Koekelarings’ bakte voor De Beiaard.

Integendeel, na dus eerst meer dan dertig jaar op papier zult u deze populaire rubriek in deze digitale versie van De Beiaard niet moeten missen en ook op deze site geregeld ‘een vers baksel’ koekelarings kunnen terugvinden: van nieuwtjes uit het stadhuis en faits divers uit het verenigingsleven over aankondigingen van algemeen belang en speciale verkeersregelingen tot allerlei andere interessante weetjes, sportieve sprokkels enz.

De rubriek ‘Koekelarings’ vind je terug onder ‘De Beiaard’ op de bovenste taakbalk. Dit is de link naar de eerste nieuwe Zottegemse Koekelarings:  https://www.nuus.be/category/topic-koekelarings/