Zottegem Atletiek

10/01/2017 : Zottegem Atletiek — Eerste ZA-Podia een feit in 2017.

Het nieuwe jaar is net uit zijn startblokken geschoten of de Provinciale Kampioenschappen Indoor stonden op het programma. Ook de veldlopen zijn wekelijks geprogrammeerd en het voorbije weekend stond de veldloop in Maldegem op het programma.

 

Provinciaal Kampioenschap Indoor te Gent.

In het begin van het nieuwe jaar staat in het eerste weekend van januari het Provinciaal Kampioenschap Indoor op het programma. Een indoorwedstrijd dat steeds doorgaat in de Topsporthal te Gent.

Florian Ligneel werd in het kogelstoten Provinciaal Kampioen met een stoot van 14m14. Een veel betekend resultaat want de tweede wierp zijn kogel maar 12m04 ver.

In de reeks bij de jun/sen vrouwen behaalde Maaike Deplorez het zilver op de 200m spurt. Maaike doet reeds jaren aan atletiek en is bij ZA al een gevestigde waarde.

Bij de juniors heren kwam Bjarne Machtelinckx aan de 1500 m aan de start. Hij behaalde een mooie derde plaats.

Veldloop te Maldegem

Het eerste weekend van het jaar is er ook steeds afspraak in Maldegem voor de jaarlijkse veldloop.

Bij de cadetten heren behaalde Lucas Lievens de eerste plaats. Na Vilvoorde is dit zijn tweede goud voor Zottegem Atletiek.

Patrick Van Petegem werd bij de masters heren mooi derde.

Heb je interesse om aan atletiek te doen? De place-to-be is het Stedelijk Sportstadion te Zottegem op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. Daar word je deskundig begeleid door de ZA-trainers die je met kennis van zaken alle takken van de atletieksport aanleren.

Voor meer informatie contacteer www.zottegem-atletiek.be of za@val.be!