Lichtjeswandeling Bottelaere

ddl-bottelare-lichtjes-wandeling-6

Bottelaere, 16/12/2016: Het oudercomit é en onze OLV Visitatieschool Bottelare organiseerde de eerste Lichtjewandeling. Dit in het teken van het  jaarthema ‘Iedereen telt mee’.  350 deelnemers schrijven zich in.

Ter vervanging van kerstmarkt

Het initiatief is een nieuw evenement dat de  jaarlijkse kerstmarkt vervangt. ‘We willen iets organiseren dat  iedereen kan bekoren.’, klonk het bij de organisatie.  ‘Samen een sfeervolle verlichte wandeling maken, met 2 stops waar we naar mooie kerstliederen beluisteren, gezongen door ons kinderkoor. Uiteraard was er  iets lekkers om te drinken,  hartverwarmende glühwein voor de volwassenen en  een warme chocomelk voor de kindjes.

Goede doel

 

Met de opbrengst van de verkoop van 570  groentepakketten in oktober door het oudercomit é  (500 euro) en de organisatie van de rommelmarkt op school (400 euro) werd een  het Sociaal huis in Merelbeke  ondersteund. Mensen die het iets moeilijker hebben kunnen er 2 x per maand voedsel aankopen aan de helft van de prijs van de winkel. Dit voedsel koopt het OCMW Merelbeke aan van geld dat ze geschonken krijgen of voeding dat geschonken wordt.