Kerstboomverbranding Windeekse Groenbuiken

ddl-scheldewindeke-kerstboom-verbranding-groenbuiken-11

Windeke, 12/01/2017: De Windeekse Groenbuiken nodigden afgelopen zaterdag alle Oosterzelenaren en buurtbewoners uit voor de kerstboomverbranding op het marktplein. Er was eerst een vuurshow met doedelzakspelers, waarna de bomen in brand werden gestoken. Het kermiscomit é voorzag ook lekkere hapjes en drankjes. Meer foto’s:

 In 2017 viert kermiscomit é De Windeekse Groenbuiken hun 10-jarig bestaan. De vereniging startte op in de tweede helft van 2006, maar organiseerde hun eerste zomerkermis in 2007. Ter gelegenheid van deze tinnen verjaardag, zal de zomerkermis in een ander kleedje gestoken worden. Enkele eerste tips van dit feestprogramma worden binnenkort bekend gemaakt. Ook dit feestjaar wordt dus ingezet met een knaller.