Carnavalsweekend in Munkzwalm van 21 tot 23 januari

2955734-16f255f83efe5832e31bb2e47bd74dac

Munkzwalm, 14/01/2017: Tijdens het weekend van zaterdag 21, zondag 22 januari en maandag 23 januari heeft er een drieluik rond carnaval plaats in Munkzwalm. Dit alles in een organisatie van het Ysebaert Event team.  

Carnavalsstoet

Op zaterdag is er de carnavalsstoet en op zondag het kindercarnaval. Op maandag komen de senioren aan bod. Dit jaar wordt de stoet gevormd ter hoogte van Fietsen Fieles aan de Zuidlaan. Iets na 19u (19.11u) wordt er gestart met reclamewagens en praalwagens. Uiteraard is de Nar van Zwalm, Mircea I eveneens van de partij. In één rechte lijn met de Zwalmfanfare begeeft de stoet zich naar het centrum van Munkzwalm.

Eventjes voorbij caf é Ysebaert is het eindpunt van de stoet. Het gaat hier om een traject van ongeveer 1,4km. Men voorziet een omvangrijke prijzenpot. Individuele deelnemers worden eveneens beloond……Nadien wordt er nog gefuifd in zaal Ysebaert waar de ontknoping wellicht na middernacht gaat vallen.  Er is een passende omleiding voorzien als de stoet door Munkzwalm trekt. Inschrijven dient te gebeuren tussen 17u en 18.30u in zaal Thetalia. (caf é Ysebaert)

Kindercarnaval

Kindercarnaval Op zondag 22 januari is er het kindercarnaval met start aan zaal Thetalia. De stoet die wordt begeleid gaat van start om 14u. Vanaf 13u kunnen de kinderen inschrijven. Onderweg zijn er versnaperingen voorzien.

De stoet gaat langs de De Coenestraat, Sportlaan, spoortunnel, de wijk, Spoorwegstraat en Zuidlaan. Nadien is er het optreden van clown Bobo. Carnaval op maandag Op maandag is er dit jaar eveneens carnaval met muzikale omlijsting van Helmut’s Keyboardshow. De aanvang is 13.30u en men voorziet prijzen voor de oudste en best verklede carnavalist. Tevens voorziet men gratis gebak en koffie.

2955734-ffc05e19da096d92420702b27fbbf4a5

X