Lierde, fotowedstrijd verlengd

Fotowedstrijd: “Landelijk Lierde”

De Milieuraad van Lierde heeft de termijn voor de fotowedstrijd verlengd tot 31 mei 2017. Deze wedstrijd is voor alle inwoners van Lierde (klein en groot). Indienen kan in één van de volgende categorie ën, met een maximum van drie foto’s per categorie en per persoon.  

 

A “Landschap bekeken door een kinderoog”

wedstrijd specifiek voor kinderen (tot 13j)

B “Natuur in eigen tuin”

zoektocht naar verwevenheid van natuur & tuin

C “Waar men komt langs Trage Wegen”

wandelfoto’s langsheen de Trage Wegen in Lierde

D “Landbouw en landschapsbeheer”

mooie landschappen in Lierde’s buitengebied

Indienen kan tot 31/05/2017 (24u00).

Hoe indienen ?

Stuur een mail naar fotowedstrijd@lierde.be met  vermelding van uw naam, adres en leeftijd met uiteraard de foto(’s) bijgevoegd en een korte beschrijving (max. 5 lijnen) per foto. Benoem de foto’s hierbij als volgt: CATEGORIE_ACHTERNAAM_VOORNAAM_VOLGNUMMER (bv.: B_JANSSENS_DIRK_3 is de 3e foto van Dirk Janssens  met als gekozen thema “Natuur in eigen tuin”).

Foto’s kunnen ook opgestuurd worden t.a.v. fotowedstrijd Milieuraad of afgeleverd worden in het gemeentehuis.

Download : Reglement.