Vrijwilliger kinderboerderij Diggie Nederbrakel komt om in verkeersongeval

2961346-57fcb4a90acd769ab73c50623633b0f8

Nederbrakel, 25/01/2017: De kinderboerderij Diggie in Nederbrakel meldt ons zeer droevig nieuws, het overlijden van een van haar medewerkers, Rupert Cardyn.  

‘Met veel verdriet, ongeloof en verslagenheid melden wij dat Diggievrijwilliger Rupert Cardyn voorbije zondag is overleden. Hij werd het slachtoffer van een verkeersongeval. Rupert was op Diggie kind aan huis. Hij kwam heel vaak op boerderijkamp als kind en tiener, en werd in 2015 ook animator en vrijwilliger op Diggie. Rupert begeleidde in de voorbije kerstvakantie nog het kerstkamp op Diggie. Wij kenden Rupert als een enthousiaste, creatieve, lieve vrijwilliger en vriend. Rupert had een hart van goud, hij was dan ook ge ëngageerd voor onder meer Diggie, YOUCA vzw en Graffiti vzw. Een heel groot verlies in ons midden, het is nog altijd niet te vatten. We wensen familie, vrienden en iedereen die hem genegen was heel veel sterkte in deze harde tijden.’

Rupert reed met de fiets in Bassevelde toen hij werd gegrepen door een auto.