Ploegvoorstelling Van den Hauwe Cycling Team / Koninklijke Gentse Velosport

sized_1-rudy0720

Gent, Melle: Zaterdag 21 januari 2017, vond de ploegvoorstelling plaats van de Koninklijke Gentse Velosport, Van den Hauwe Cycling Team. Een fiere Voorzitter, Olivier Senrame was vol lof over het wielerseizoen 2016. Een bijzonder vruchtbaar wielerjaar voor de club, met enigszins verwachte, maar vooral onverwachte prestaties. De visie van de club is gebaseerd op de overtuiging dat het zinvol is om jongeren te ondersteunen en te stimuleren om hun passie voor het wielrennen.

De goede werking wordt eveneens onderschreven door de talloze aanbiedingen die blijven binnenstromen, om als club deel te nemen aan heel wat hoog aangeschreven wedstrijden en rondes o.a. Ster van Zuid-Limburg, 1 mei prijs Hoboken, Bonheiden voor nieuwelingen en Omloop Het Nieuwsblad, Nokere Koerse ( vorig jaar gewonnen door 1 é jaar junior Arne Marit ), E3 Harelbeke, Ster der Vlaamse Ardennen, Ronde Van Vlaanderen, Vlaams-Brabant Classic, Ster der junioren en Dippach ( Luxemburg ) voor junioren. Ondertussen kregen ze bevestiging, voor deelname aan de ‘Lotto Beker van Belgi ë competitie voor nieuwelingen. Dat het met de visie van de club over zijn jeugdwerking niet eindigt met loze beloften of verre toekomstplannen moge dit jaar weer blijken uit de erkenning van de wielerbond Vlaanderen in de vorm van het toewijzen van het certificaat ”Gouden Wiel” aan de club.

sized_1-rudy0718

Bestuur:

Voorzitter: Olivier Serame.

Ondervoorzitter: Andr é Leroy.

Erevoorzitter: Leopold De Smet.

Secretaris: Jonas Van Hecke.

Penningmeester: Carl Van De Casteele.

Coördinator Beloften en Elite’s z/c.

Coördinator jeugdwerking: Hans De Meester.

Assistent coördinator jeugdwerking: Geert Hendrikx.

Bestuurslid: Eric Coryn.

sized_1-rudy0740

Meter van de club: Mevr. Hilde Bruggeman.

Peter van de club: Otto Vergaerde.

 

Hoofdsponsor:

Fietsen Van den Hauwe-Melle.

 

Sponsors:

Slagerij Vlaeminck — Nucci — Luc Meersman — Verzekeringskantoor Donners — Ideal Caravans — Dolcini — Abeka — Aernouts Logistics Support — Juri — Belfius Bank Borsbeke — Kuota —

 

Miniemen:

Wout Bracke.

sized_1-rudy0736

Renners:

Aspiranten 12 jaar:

Cederic Baudewijns — Rune Haeseryn — Jarne Anzempamber — GuilliaumeVanwelden.

 

Aspiranten 13 jaar:

Jelle Brondeel — Gael Casneuf — Arthur De Backer — Jade Linthoudt ( D ) — Xiebe Kaes.

 

Aspiranten 14 jaar:

Timon Bogaert — Milan De Meester — Jonas De Schapheleire — Arno Dierickx — Artuur Torney.

 

Nieuwelingen 1 é jaars:

Brian Berwouts — Senne Bloem — Jonas Christians — Katrijn De Clercq ( D ) — Isaak De Swaef — Senne De Gendt — Sander De Vos — Siebe De Waele — Thibault Fostier — Tjebbe Lauwereys — Jelle Roggeman — Gilles Van Alboom — Sandrino Van Den Neste — Jordy Van Parys.

 

Nieuwelingen 2de jaars.

Mathis De Kinder — Xedric Kaes — Willem Malfait — Casper Torney — Josse Van Ransbeeck.

 

Junioren 1 é jaars.

Niels baudewijns — Maarten Clauwaert — Luca De Meester — Lars Lievens — Tycho Roeland — Arhur Senrame — Gregory Slock — Jens Van Hoyweghen — Ruben Verhulst — Lars Vlerick — Remi Van De Velde.

 

Junioren 2de jaars.

Seppe Bekaert — Olaf De Boevere — Wout De Vylder — Gilles De Wilde — Jarni D’Haeseleer — Daan Oosterlinck — Arne Linthoudt — Arne Marit — Joren Van Caneyt — Gilles Van Kerckvoorde — Guus Van Dorpe — Robin Waeytens — Lennert Huybrecht.

 

Beloften.

Gilles Beuselinck — ylan Gondry — Tas Robbert — Thomas Van De Wiele.

 

Elite’s Z/C.

Gatien Bossaer — Stijn Peelman — Bert Verstraeten — Joeri De Pauw — Meg De Bruyne ( D ).

 

 

Schietecatte Rudy

X