Drie inbrekers opgepakt in Oombergen

logo_politie_2

Oombergen, 28/01/2017: Donderdag  in de vooravond werden op de Oudenaardse steenweg in Oombergen drie inbrekers opgepakt  door de politie. Hun wagen werd klemgereden na een achtervolging.  

Getuigen meldden ons het voorval. Ze zagen heel wat politiewagens en een man geboeid op de grond liggen. De politie bevestigt dat het om inbrekers ging en dat er een gerechtelijk onderzoek tegen hen loopt. Ondertussen werden ze voorgeleid voor de onderzoeksrechter.

De voorbije maanden waren er in onze regio veel inbraken. Vooral Erwetegem werd geviseerd. Het is niet duidelijk of de opgepakte inbrekers hieraan te linken zijn. Hierna vindt u enkele tips om inbrekers te ontmoedigen. De ‘1 dag niet-campagne’, is een initiatief van de politiediensten.

1dagniet_affiche-7-manieren_aangepaste-tekst-page-001