Lezing Els De Schepper in Zwalm: Achter de schermen

foto-lezingen-els

Zwalm, 31/01/2017: Els De Schepper komt in het kader van Zwalm Kluistert naar de kerk van Sint-Denijs-Boekel om te vertellen over haar leven in én naast de schijnwerpers. Afspraak op vrijdag 10 februari 2017  om 20.00u.  

De organisatie van deze lezing is in handen van het gemeentebestuur, in samenwerking met de Bibliotheek van Zwalm. De basisprijs voor een ticket is 14 euro. Tickets te verkrijgen via e-loket op www.zwalm.be.

Iedereen kent Els De Schepper zeker en vast als actrice en cabaretière. Haar onewomanshows behoren al vele jaren tot de meest succesvolle voostellingen van de lage landen.

In 1991 startte Els De Schepper haar tv-carrière als panellid van het consumentenprogramma Raar maar waar en in het populaire Kriebels, en als actrice in de wekelijkse serie Wittekerke op VTM.

Haar hart ligt echter in het theater waar ze furore maakt met haar onewomanshows. Sinds 1993 brengt ze elke twee jaar een nieuwe onewomanshow naar de culturele centra en grote zalen in Vlaanderen. Met “Els de Schepper Roddelt!” bracht Els in november 2009 als eerste cabaretière in Vlaanderen een onewomanshow in de Lotto Arena te Antwerpen. Voor de gelegenheid werd het volledig omgebouwd tot een theater voor meer dan 4500 toeschouwers per avond. Els bracht haar Roddelt show twee keer voor een uitverkochte Lotto Arena en met haar FEEST! Show zelfs drie keer!

Maar wist je dat Els ook heel wat anders passies heeft? Tuinieren, meubels ontwerpen, natuurlijke cosmetica maken, schrijven, … Ze komt er graag over vertellen in Sint-Denijs-Boekel. oe maak je “goud” van je “miserie”?