Denderstreek-Labiekes wordt Jarface Development Team: ploegvoorstelling,

groepsfoto

Haaltert, 31/01/2017: Zondagmorgen 29-01-2017 werd de wielerploeg Jarface Developteam Team, beter gekend onder de naam KSC Denderstreek-Labiekes voorgesteld.  De naam van het wielerteam KSC Denderstreek-Labiekes klinkt menig wielerliefhebber als muziek in de oren.  

junioren

De traditieclub is dan ook al jaren een heuse referentie in de streek en wil dat ook graag blijven. In die zin worden de nodige stappen gezet. Een eerste duidelijk signaal is de naamsverandering van het team. ”De vernieuwing blijft dus niet beperkt tot enkel een naamverwijzing”, aldus Geert Van Der Stockt, jeugdcoördinator en drijvende kracht binnen de club. Voorzitter Pul Van Der Straeten maakt zich sterk dat de nieuwe aanpak zijn vruchten zal afwerpen.

De club telt 47 renners, waar onder 10 miniemen, 6 aspiranten, 9 nieuwelingen,14 junioren, en 8 elite z/c en Beloften.

Schietecatte Rudy