Merelbeke, gouden bruiloft van Willy Temmerman en Rosa Vandenberghe.

ddl-merelbeke-gouden-bruiloft-temmerman-willy-en-vandenberghe-rosa-2
31/01/2017: Willy Temmerman en Rosa Vandenberghe nodigden hun familie en vrienden uit om mee hun 50ste huwelijks verjaardag te vieren.  Willy Temmerman en Rosa Vandenberghe huwden op 21 januari 1967 te Zwijnaarde en hebben vier kinderen:  Koen, Bart, Isabelle en Ruth, samen goed voor zeven kleinkinderen en drie achterkleinkinderen.

ddl-merelbeke-gouden-bruiloft-temmerman-willy-en-vandenberghe-rosa-1

Willy was werkzaam als bouwsmid, ramen en deuren in het ijzer nu is dit vervangen door aluminium en pvc.  In zijn vrije uren hield hij zich bezig met kleine smeedkunst werkjes te maken peetjes noemt hij dat. Ook met de carnaval vereniging op de kwenenbos kon Willy zich uitleven.  Rosa blijf huisvrouw voor de opvoeding van de kinderen daar naast 20 jaar onthaalmoeder en speelde mee in het amateur toneel op de kwenenbos, carnaval en KAV.

DDL