Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

De KSVO Panthers, kaas- en wijnavond, tijdens de inhaalwedstrijd tegen Primont.

ksvo-img_1151

Oudenaarde, 02/02/2017, ingezonden.

Hier de affiche voor de  jaarlijkse Kaasavond welke ze  ieder jaar organiseren op een vrije speeldag,… maar dit jaar moet KSVO ook de wedstrijd spelen tegen Sprimont, welke eerder dit seizoen door een lichtpanne werd stopgezet…  x

Maurice vanden Abeele: Het is ook voor onze supportersclub heel jammer dat we die avond geen bus kunnen inleggen om onze club op die avond aan te moedigen, we zijn reeds gestart met de kaartenverkoop maar door die beslissing van de KBVB zullen we een pak minder deelnemers hebben op onze kaas-en wijnavond 2017.

X