Herzele – ’t Uilekot: De Grote Iezelse Konferensje

uilekot

Herzele, 05/02/2017: ‘t Uilekot organiseert op zat. 18 en op zon. 19/02 haar 3de Grote Iezelse Konferensje, een ludieke voorstelling waarbij Alex Rosier, Filip De Bodt en Patrick Erauw allerlei lokale en regionale gebeurtenissen uit het jaar 2016 op de korrel nemen.

Want zeg nu zelf, als het kleine Vlaanderen en het ietske groter Belgi ë elk jaar bezongen worden in eindejaarconferenties, dan moet er in het grote Herzele toch ook voldoende stof te vinden zijn? Stof dat je kan doen opwaaien!?
Deze conferentie is opgezet vanuit een bijzonder educatief oogpunt: je komt ongeveer alles te weten wat er te weten valt: Waarom houdt een groep de N42 tegen? Waarom haalt de Herzeelse burgemeester slechts een score van 5 op 10 bij elke populariteitstest en waarom breekt die van Geraardsbergen eigenhandig de Unal-site af? Welke politieke meerderheid krijgt Herzele na 2018 en hoeveel vluchtelingen hebben wij hier weg gestopt? Waarom liggen er granaten op het Herzeelse containerpark en wanneer geeft ’t Uilekot al zijn bier weg? Klopt het dat OCMW-voorzitter Vanden Oostende haar rusthuisbewoners gebeten heeft?

Dit en veel m éér in een uniek historisch verantwoorde opsomming van feiten! Goedgekeurd door minstens drie professoren!

Kaarten in voorverkoop, bij de spelers en in ’t caf é van ‘t Uilekot: 7€, €9 aan de kassa.
Wie geen kaart in voorverkoop aanschaft reserveert best een zitplaats via uilekot@skynet.be of 053/62 64 36.

Aansluitend op de voorstelling op zondag is er een brunch aan €7 (optioneel). Gelieve hiervoor te reserveren.

Locatie: caf é van ’t Uilekot, Groenlaan 39, Herzele.

www.uilekot.org