Ploegvoorstelling VZW wielerjeugdteam Herzele

 

sized_1-rudy2107

Herzele, 05/02/2017: VZW wielerjeugdteam Herzele, zoals de naam het zelf zegt, een wielerclub uit Herzele, waar jonge renners uit de streek de mogelijkheid krijgen om te ”leren fietsen” in team verband. Gisterenavond werd de ploeg  Isomax-Waterproof Cycling Team voorgesteld.  

 Ontstaan Club: Deze club is ontstaan in november 2014, dit seizoen zal het, het 2de jaar op rij zijn dat de clubnaam ”Isomax-Waterproof Cycling Team” is. Hoe het komt dat Voorzitter/Ploegleider Jurgen Diependaele met deze jonge kids bezig is. Jurgen moest noodgedwongen met wielrennen stoppen, maar de passie was nog aanwezig. Hij  heeft toen de beslissing genomen om zijn ervaring in het wielrennen door te geven aan jonge renners. Hij zou het niet meer kunnen missen.

Doelstelling van de club: Jonge renners de kans geven om in groep   te kunnen fietsen en koersen. En dit zonder enige druk en, waar plezier op de eerste plaats komt. Ieder Kind heeft een doel, voor de ene renner is het een koers uitrijden, voor de andere is het 5 koersen winnen. Onder het motto niets moet, alles mag probeert de club ieder kind te helpen om zijn doel te verwezenlijken. Een Sportclub is een sociaal geheel, met een niet te onderschatten opvoedende funtie. Waar respect op de eerste plaats komt, al dus een tevreden Voorzitter/Ploegleider Jurgen Diependaele.

Bestuur:

Voorzitter/Ploegleider: Jurgen Diependaele.

Secretaris: Daniel Van Melkebeke.

Penningmeester: Irma Souffriau.

 

Renners, Miniemen 8 jaar ( dames ).

1 Ibe Cautaerts — 2 Moreno Van Huffel.

 sized_ibe-cautaerts-uit-lierde

Miniemen, 9 jaar.

1 Matthias Bogaert — 2 Lennert Everaert — 3 Mauro De Koker.

 sized_mauro-de-koker-uit-zottegem

Miniemen, 10 jaar.

1 Naud De Clercq — 2 Silas Buyl.

 

Miniemen, 11 jaar.

1 Bengt Cautaerts — 2 Bryan De Wilde — 3 Mika Galle — 4 Matteo Van Huffel.

 sized_bengt-cautaerts-uit-lierde

Aspiranten, 12 jaar.

1 Siebren Antheunis — Michiel Bogaert — Steffen De Schuyteneer — Iljo Neerinckx — Xian Neerinckx — Jonas Schotte — Lukas Schotte — Niels Herreman.

Aspiranten, 13 jaar.

1 Asger De valck — Robbe Van Herpe —

Nieuweling,

1 Maxime Mabilde.

Open master en vrije Bonden,

1 Waerd Boelaert.

 

Schietecatte Rudy