Teambuilding OLVC Zottegem Campus Centrum met Egmont en Sabina!

16593815_10154127770010493_287449726_o

Zottegem, 05/02/2017: Vrijdag stond de teambuildingsactiviteit tijdens de pedagogische studiedag van Campus Centrum in het teken van ‘Egmont’ en ‘Sabina’. Bedoeling was om de twee historische geliefden via enkele leuke opdrachten te herenigen.

De voormiddag van de pedagogische studiedag werd gereserveerd voor het educatief gedeelte van de dag. Daarna werd het middagmaal verzorgd door Potatolicious. De teambuilding in de namiddag werd op poten gezet door het feestcomité van de school. En hoe!

Het werd een wilde race doorheen Zottegem gebaseerd op opdrachten die verstuurd werden via Whatsapp. Met de hereniging van ‘Egmont’ en ‘Sabina’ als doel leerden de deelnemers niet enkel elkaar beter kennen, want ook Zottegem kent voor hen nu geen geheimen meer. Campus Centrum deed zijn reputatie van een warme school met fantastische collega’s zo alle eer aan.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X