Neos voordracht “Het Belgisch Koningshuis” door Jan Van den Berghe

20170217-neos

Oosterzele, 18/02/2017: Op dinsdag 21 februari om 14 uur komt journalist Jan Van den Berghe op uitnodiging van Neos Oosterzele naar zaal De Rots in Scheldewindeke voor de voordracht “Het Belgisch Koningshuis”.

Jan Van den Berghe is zowel in Vlaanderen als in Nederland vooral bekend als kenner van de Europese koningshuizen. Hij geeft geregeld commentaar bij koninklijke evenementen op VRT en VTM, en ook op Nederlandse en Duitse zenders. Via interviews in kranten, tijdschriften en radio en TV kennen we hem als een scherp criticus van de monarchie.  

x

Zijn voordracht over “Het Belgisch Koningshuis” zal u dan ook zeker boeien. Na de voordracht tijd voor gezellig samenzijn bij koffie en gebak. Tickets kosten 8 euro voor Neos leden en 10 euro voor niet-leden Inschrijven kan tot 1 dag vooraf bij Christiane Gabri ël op het telefoonnummer 09/ 362.75.88 of via e-mail christiane.gabriel1@telenet.be. Iedereen welkom.

Is het mogelijk om deze activiteit in de digitale Beiaard aan te kondigen? Al vast bedankt en proficiat met de nieuwe start.

Vriendelijke groeten

Rita Coucke Neos Oosterzele