Ontbijt met Minister Koen Geens en Vincent Van Peteghem

ddl-oosterzele-nieuwjaar-cd-v-14

Oosterzele, 21/02/2017: CD&V nieuwjaarsontbijt met Minister Koen Geens en Vincent Van Peteghem.  Traditie getrouw geef de CD&V van Oosterzele een nieuwjaars ontbijt voor hun leden, gekoppeld aan een gastspreker dit jaar viel het de beurt aan Minister Koen Geens   en Kamerlid Vincent Van Peteghem .

De 200 aanwezigen genoten van een uitgebreid lekker ontbijt en dronken samen een glas op het nieuwe jaar in de foyer van de   kluize.  

ddl-oosterzele-nieuwjaar-cd-v-8

Hij had het niet over politiek of justitie maar over de problemen van vandaag en de gelijkenissen met vroeger of kort gezegd de geschiedenis leert dat er niets nieuws is onder de zon maar enkel anders en terug herkenbaar omdat het zoveel later is.   Het was een doordachte speech waarvan iedere aanwezige genoot en nadacht.

Kamerlid Vincent Van Peteghem heeft sedert zijn eedaflegging in november veel goestig om een nieuwe wind en een jonge stem te laten horen in het parlement. Zijn vader was Burgemeester van De Pinte en hij heeft de juiste   genen in zijn bloed om er echt iets van te maken . Vincent kan ook   bijzonder goed luisteren .

Wilfried Verspeeten werd gehuldigd omdat hij ononderbroken lid is van de partij gedurende een halve eeuw en ere schepen Christiane Schreyen omdat ze sedert 40j in de gemeenteraad zit.

DDL