Landbouwraad in Geraardsbergen

ok2a0462

Geraardsbergen, 25/02/2017: De Koninklijke landbouwcomice zet zich al meer dan 160 jaar in voor de landbouwsector. Verder promoot de Landbouwcomice ook de sector bij de bevolking van ‘Giesbaargen’ door jaarlijks een prijskamp te organiseren voor trek- en rijpaarden en pony’s. 

Leonce Nachtergaele, nodigde voor deze algemene vergadering  twee gastsprekers uit. Na het welkomstwoord van Leonce mocht Guy Depraetere vertellen over het geheim van de aardappelteelt, het wel en wee van de aardappelmarkt en de seizoen- en cultuurpacht.

Nadien had natuur- landbouwconsulent Lieven De Stoppeleire het over het Beleidsplan Ruimte Vlaanderen en de inname vertuining landbouwgrond.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X