Chiro Balegem: Eetfestijn op 18 en 19 maart

chiro

Balegem, 04/03/2017, ingezonden:  Onze Jongenschiro St. Jozef Balegem bloeit na al die jaren als nooit tevoren. Jaar na jaar mogen we met veel trots meer en meer actieve leden tot onze bende rekenen. De grens van 100 actieve chirovrienden is al een hele tijd overschreden. Dat motiveert ons als leidingsploeg des te meer om er keihard voor te blijven gaan. Met veel plezier worden uren tijd en kilo’s energie in de Chiro gestopt, maar jammer genoeg draait ook een Chiro niet zonder de nodige centjes. Zeker als we onze Chiro toegankelijk willen houden voor iedereen, elk kind, elke jongere  die graag op zondag al spelend groot wil worden.  

xDaarom organiseren wij ook dit jaar ons jaarlijks eetfestijn om onze verdere werking en vooral ons bivak, dat dit jaar doorgaat in Westouter, te ondersteunen. Op zaterdag 18 maart (18u – 20u30) en zondag 19 maart (11u30 – 14u) nodigen we jullie uit om een hapje te komen eten om onze kas te steunen. Voor een volwassene betaal je 15 euro, voor een kind 8 euro.

U kan kiezen uit ribbetjes à volont é, warme beenhesp of vegetarisch. Allen voorzien van de nodige groentjes, saus en frietjes. Kaarten kunnen jullie bestellen bij de leiding (cash te betalen) of door te mailen naar cedric.deschamphelaere@jongenschirobalegem.be. Dan laat je weten hoeveel kaarten van elk jullie wensen te bestellen en wanneer je komt (zaterdag of zondag). Betalen doe je dan aan de kassa bij het binnenkomen.

We kijken alvast uit naar jullie komst.
Onze 23-koppige leidingsploeg.

PS: Voor onze actieve chiromakkers – er zal die zondag jammer genoeg geen Chiro zijn.