Fotoverslag quiz KVG Groot Oosterzele

ddl-oosterzele-quiz-kvg-4

Scheldewindeke, 04/03/2017: Op woensdag namiddag was het weer quizzen geblazen bij KVG. 20 ploegen van 3, 4 of zelfs 5 deelnemers verzamelden in zaal “ De Rots “ te Scheldewindeke. De quiz werd gepresenteerd door Julien De Meyer. De beelden werden getoond door Hubert Van De Sype en de   jury was in handen van Antoine Heyerick en Dani ël Lemmens.  

ddl-oosterzele-quiz-kvg-2

Wij stellen vast dat het aantal deelnemers ieder jaar aangroeit. Dat heeft te maken   met de formule die gehanteerd wordt : alleen de winnende ploeg wordt vermeld, iedereen ontvangt dezelfde waardevolle attentie, en tenslotte wafels smullen !   Er werden zo 12 kg wafels gebakken door Juliette Van De Sijpe, Juliette Meuleman, Ines Claeys, Arlette Kesteleyn en Nicole Van Cauwenberge. En ze smaakten bijzonder lekker !

ddl-oosterzele-quiz-kvg-5

De winnende ploeg, de Treurwilgen, behaalden 93 punten op 100. Deze ploeg bestond uit : Germain en Rolanda Van der Gucht en Julien en Chtistiane Van der Gucht.   Zij werden bedacht met een bijzonder prijsje, namelijk een waardebon van 10 euro, te gebruiken op één van de KVG activiteiten dit jaar. Daar ze al meerdere malen in het verleden de quiz gewonnen hadden, besloten ze hun prijs te schenken aan de deelnemers van “ De Beweging” van Gijzenzele. Een mooi gebaar dat zeker op prijs werd gesteld !   Er waren nog drie ploegen die meer dan 90 punten behaalden. En al de andere ploegen scoorden minimum 80 punten. Iedereen keerde tevreden naar huis !

DDL