Curieuzeneuzequiz van Curieus Zottegem bijna volzet

flyer-quiz-2017

Zottegem, 05/03/2017: De curieuzeneuzequiz van Curieus Zottegem op  vrijdag 17 maart in het Ontmoetingscentrum van Velzeke is bijna volzet.  Het belooft alweer een warme, leuke, smaakvolle, uitdagende en grappige editie te worden. Er zijn leuke en lekkere prijzen voorzien voor iedereen. De deuren openen om 19u30, de quiz start stipt om 20u.

  • Deelnemers per ploeg: max 4
  • Deelnamekost per ploeg: € 12
  • Inschrijven via mosterdpot@curieuszottegem.be met een zinderende ploegnaam – de eerste 25 inschrijvende teams kunnen deelnemen (= comfortabele zitplaatsen)
  • Een multimediale presentatie zorgt ervoor dat iedereen de vragen goed kan volgen. Er zijn verschillende vragenrondes voorzien over verschillende thema’s (al dan niet met illustraties/luisterfragmenten).
  • Wij houden de vragen van een gemiddeld moeilijkheidsniveau (ergens tussen ‘blokken’ en de ‘canvascrack’) zodat zowel de gelegenheidsploegen als de quizploegen met enige ervaring een leuke avond beleven (niveau D)