ROCK ZOTTEGEM krijgt derde dag met Marco Borsato en Stan Van Samang

logo_rz_2017_2x

Zottegem/06/03/2017, persbericht:  De organisatie van ROCK ZOTTEGEM komt met groot nieuws. Voor het eerst zal ROCK ZOTTEGEM geen twee maar drie dagen duren. Op zondag 9 juli ’17 wordt voor het eerst ROCK ZOTTEGEM on SUNDAY georganiseerd.  

Met topnamen als Marco Borsato en Stan Van Samang belooft het alvast een schot in de roos te worden. Organisator Kurt De loor kijkt alvast reikhalzend uit naar het begin van de festivalzomer. “Deze kans konden we niet laten liggen. We willen mensen echt een unieke beleving bieden, drie dagen lang. ROCK ZOTTEGEM on SUNDAY wordt ongetwijfeld een voltreffer voor een breed publiek in een prachtig kader. Tickets voor ROCK ZOTTEGEM on SUNDAY kosten 35 euro. Voor meer info en tickets kan je terecht op de website www.rock-zottegem.be.”

rock-zottegem-marco_borsato_nov_2016_01_andreas_terlaak

De organisatie van ROCK ZOTTEGEM heeft groot nieuws. Op zondag 9 juli ’17 organiseren ze voor het eerst ROCK ZOTTEGEM on SUNDAY. Met Marco Borsato en Stan Van Samang oogt de affiche alvast veelbelovend. “2017 wordt een topeditie! Deze kans konden we niet laten liggen. ROCK ZOTTEGEM on SUNDAY wil een unieke festivalervaring bieden aan een breed publiek. Met Marco Borsato en Stan Van Samang hebben we twee waanzinnig populaire namen kunnen strikken. Twee artiesten die bekend staan om hun ijzersterke live reputatie en met een resem hits in hun mouw. Het wordt een topdag.”

ROCK ZOTTEGEM on SUNDAY gaat door op zondag 9 juli 2017. Deuren gaan open om 17u en het festival eindigt om 23u. Tickets kosten 35 euro. Wie voor meer comfort kiest, kan gaan voor het pakket ‘ROCK ZOTTEGEM DeLuxe on SUNDAY’. Dat pakket kost 80 euro, daarvoor kan je genieten van de sfeervolle DeLuxe-lounge op de festivalweide, je krijgt een welkomstglaasje en de Crazy Cook verrast je met een overheerlijk home-made diner à volont é. Tickets zijn te verkrijgen op de   website www.rock-zottegem.be.