Blik op lente in Michelbeke, Elst en Zegelsem

dddddddddd

Michelbeke, Elst en Zegelsem, 12/03/2017: Vandaag was één van de eerste lentedagen, waarop de zon volop onze Vlaamse Ardennen in een prachtig kleurtje zette… Hoe mooi zijn onze Vlaamse Ardennen. Akkoord het zijn niet de “echte Ardennen” maar als je een wandeling maakt,  al dan niet georganiseerd via een wandelvereniging, dan weet je beslist dat Michelebeke en Elst en Zegelsem meer dan “kuitenbijters” zijn, met prachtige golvende landschappen…

Wie de wandelkalender volgt en deelnam aan de wandeltocht in Michelbeke vandaag zondag 12 maart, heeft zelf ervaren hoe mooi onze regio wel is. De eerste lentezon was een aangename verrassing voor de vele “honderden wandelaars,  die via Michelbeke en de prachtige landschappen van Elst en verder naar Zegelsem volop genoten van dit uniek landschap.

Wij beseffen niet voldoende hoe mooi  onze regio is, in alle seizoenen van het jaar. Ik hoop dat mijn foto’s  de lezers van De Beiaard  nog meer kunnen overtuigen van de pracht van de Vlaamse Ardennen… Geniet alvast met volle teugen van onze prachtige landschappen. (HDK, Fotografie L.A.M.P)

dddddddddddd

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X