Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Op restaurant in de Vlaamse Ardennen

DSCN6286.JPG

Vlaamse Ardennen, 19/03/2017: Tijdens de winter gaat deze eekhoorn op restaurant. Straks moet hij terug voor zijn eten zorgen. Hopelijk herinnert het beestje zich nog dat nootjes en pitten niet in plastic potten groeien. Dus als je een hongerige eekhoorn ziet aanschuiven in de tuinwinkel, wees dan niet verbaasd en help hem om de code van zijn bankkaart in te tikken want met die kleine pootjes,…

SjK, foto : GDS

X