Stand-up comedian Piv Huvluv in GC De Kluize Scheldewindeke

 

Scheldewindeke, 19/03/2017:  Dankzij Gezinsbond Scheldewindeke kan je op vrijdag 14 april om 19 u in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke komen genieten van het optreden van stand-up comedian Piv Huvluv. Het wordt lachen, brullen en gieren met Commissaris Piv. Een aanrader voor het ganse gezin. Een Piv Huvluv-voorstelling meepikken, is zeker een van van uw zinvolle vrijetijdsbestedingen.

 

Met de ‘Rechten van het Kind’ als losse insteek, gaat Piv Huvluv als commissaris op zoek naar de kleine kantjes, de onhebbelijkheden en de irritante trekjes van kinderen, confronteert hij hen met hun eigen gedrag en hoe volwassenen dat ervaren. Herkennen ze zichzelf in de komische schets die commissaris Piv maakt? Of is hij te streng en gaan ze in de tegenaanval. Dat kan, want Piv wil als stand-up comedian interactie met zijn jong publiek. Woord en wederwoord! Maar…het laatste woord is natuurlijk voor…commissaris Piv. Kunnen kinderen tegen een duw? Het zal nodig zijn. Commissaris Piv is geen voorstelling voor doetjes en dutsen. Piv Huvluv probeert in deze voorstelling het begrip stand-up comedy zo puur mogelijk bij kinderen te introduceren. Hij is een rasverteller die vanuit zijn ervaringen in onderwijs en jeugdwerk perfect weet hoe de kinderen zijn en hoe ze zich gedragen.
Tickets kosten 10 en 5 euro (-19, studenten) en zijn verkrijgbaar via 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.dekluize.be.
(Reporter 17)