Bezoek biologisch tuinbouwbedrijf in Melle

DDL landhuis melle (2)

Melle, 21/03/2017: Het biologisch tuinbouwbedrijfje Het Landhuis is een sociaal tewerkstellingsproject van vzw Ateljee. Mensen kunnen hier terecht voor het telen van biologische fijne groenten, fruit, kruiden en bloemen. We hebben ook kippen en de bijenkasten worden onderhouden door een imker. Op het bedrijfje is er ook een biowinkel waar de verse groenten door de medewerkers verkocht worden.  

DDL landhuis melle (1)

Op 22 april van 14 u tot 16 u kan je dankzij Velt Land van Rode een bezoek brengen aan Het Landhuis, Gontrode Heirweg 141 in Melle. We raden je een bezoek aan dit biologisch tuinbouwbedrijf ten zeerste aan. Het Landhuis heeft een serre en een stuk land waar de medewerkers leren om groenterassen met goede weerstand, tomaten voor op het terras, speciale kruiden, eetbare bloemen en nieuwe groenten zoals tatsoi en landkers te kweken. Deelnemen kost 7 euro, leden betalen 5 euro. Info: Luc Lambert, luc-lambert@skynet.be, 09 / 360 52 03, Luc De Rocker, luc.de.rocker@gmail.com.                   (R17)

DDL landhuis melle (3)