Zottegem Atletiek – Belgisch en Provinciaal Kampioenschap Indoor masters sluit indoorseizoen af

bk indoor 2017 - herman vandevelde

Zottegem, 23/03/2017: Afgelopen zaterdag was het terug tijd voor de Belgische en Provinciaal Kampioenschappen bij de masters. De afsluitende wedstrijd van het indoorseizoen was de uitstekende gelegenheid om net voor het zomerseizoen de prestaties wat scherper te stellen.  

bk indoor 2017 Patrick Depuydt

Patrick Depuydt — Provinciaal Kampioen hinkstapspringen!

In een spannende strijd bij het hinkstapspringen werd Patrick Depuydt (50+) mooi derde wat een bronzen medaille opleverde voor het Belgisch Kampioenschap en hiermede ook Provinciaal Kampioen Oost-Vlaanderen.

bk indoor 2017 - Patrick Depuydt

De 800m in de namiddag werd nog spannender, niettegenstaande een snelle 2.13.51 was dit een halve seconde te traag voor het podium en werd Patrick hiermee vierde in deze discipline, tevens tweede wat betreft PK O-VL. De balans is zeker positief te noemen en samen met de trainers kan er nu verder gewerkt worden om een mooi outdoor seizoen hieraan te koppelen.

bk indoor 2017 - herman vandevelde

Herman Van De Velde — Provinciaal Kampioen 60m Horden en polstokspringen!

Herman van De Velde startte op de 60mh vroeg op de morgen, met een uur vertraging ging de wedsrijd van start. Toch kon Herman de concentratie behouden en liep naar het brons in het Belgisch Kampioenschap 60m horden. Wat hem tevens de Provinciale titel voor Oost-Vlaanderen opbracht.

Vele uren later deed hij mee aan het polstokspringen. Met een mooie sprong over 2m10 mocht hij tevreden zijn. Daarmee behaalde Herman zijn tweede Provinciale titel van de namiddag.

Nu is het uitkijken naar het nieuwe zomerseizoen. Eerst krijgen de atleten een tweetal weken rust en daarna beginnen de voorbereidingen om klaar te staan voor de zomerwedstrijden.

Sluit aan bij Zottegem Atletiek!

Heb je interesse om aan atletiek te doen? De place-to-be is het Stedelijk Sportstadion te Zottegem op dinsdag, woensdag, donderdag (vanaf 18u tot 19 u) en zondag (vanaf 10u tot 11u). Daar word je deskundig begeleid door de ZA-trainers die je met kennis van zaken alle takken van de atletieksport aanleren.

Voor meer informatie contacteer www.zottegem-atletiek.be of za@val.be!