Opendeurdag nieuwbouw assistentiewoningen vzw De Bron in Zottegem

reclame schermen 25 maart

Zottegem, 23/03/2017: Na meer dan een jaar bouwen, bevinden de assistentiewoningen van vzw De Bron zich momenteel in de afwerkingsfase. In juni zullen de assistentiewoningen openen en zal ook Dienstenchequeonderneming (DCO) De Bron verhuizen naar deze nieuwbouw. Daarom organiseren we een opendeurdag op zaterdag 25 maart 2017 tussen 14u en 17u30 (Marie Popelinstraat 4-8, zijstraat van de Zuster Angelalaan). Alle flats, alsook de nieuwe dienstenchequeonderneming zijn die dag toegankelijk, ook voor mensen met een rolstoel of rollator.

Tijdens deze opendeurdag krijgen de bezoekers een mooi beeld van de indeling van het gebouw en kunnen ook de gemeenschappelijke ruimtes (brasserie, patio, zithoek, fitness, wellness, strijkatelier,…) bezocht worden.

Tijdens de rondleiding in en rond het gebouw zullen de bezoekers de mogelijkheid hebben om — bij een hapje en een drankje — informatie in te winnen over onze dienstverlening, dagprijzen, enz.

Deze opendeurdag is voor iedereen vrij toegankelijk. Parkeren kan op de parking van AZ Sint-Elisabeth Zottegem.