Nieuw bestuur voor Groen Zottegem

groen bestuur 22032017

Zottegem, 23/03/2017: Afgelopen woensdagavond 22 maart verkoos de ledenvergadering van Groen Zottegem een nieuwe bestuursploeg. De herverkozen voorzitter Rik De Maerteleire komt opnieuw aan het roer te staan van een diverse bestuursploeg met zowel nieuw bloed, als ervaring aan boord. “Wij zijn klaar voor de toekomst. Deze mensen hebben én ervaring én positieve energie“, aldus De Maerteleire. “Groen Zottegem wil zich met deze ploeg focussen op de verkiezingen van 2018 en wil tonen dat in Zottegem een ander beleid mogelijk en nodig is”, licht Heidi Schuddinck , gemeenteraadslid voor Groen Zottegem, toe.

Met de focus op 2018 wil dit bestuur inzetten op het ontwikkelen van krachtlijnen om het beleid en management van de stad op een hoger niveau te tillen.

Naast R. De Maerteleire bestaat dit kersvers partijbestuur uit Benny Remory (secretaris), Frank Douchy (penningmeester), Ben Boone , Evelyn Cloet, Roger De Corte , Thijs Haustraete, Johan Lancksweerdt, Linda Pien, Heidi Schuddinck en Wim Van Geert.