Open-VLD voorzitter Gwendolyn Rutten bezocht Atheneum Herzele

Gwnedolyn-Rutten bezoekt 1OK_08

Herzele, 27/03/2017:  Op vrijdag 24 maart kwam Open-VLD voorzitter Gwendolyn Rutten  in het kader van haar Ronde van Vlaanderen naar het Atheneum Herzele. Ze kwam  de vernieuwde aanpak van de ori ëntatieklas bekijken.   Een kernteam van 3 leerkrachten gaat in de 1OK-klas voluit voor de nieuwste onderwijstrend van co-teaching. Leerlingen volgen er niet langer een klassikaal traject maar worden individueel begeleid op maat van elke leerling.

“Ik zag een indrukwekkende 1-OK klas met een zelfsturende, enthousiaste en zelfzekere versie van de klassieke B-stroom. Het Atheneum Herzele geeft met dit uniek project aan jongeren vleugels”, besloot Gwendolyn Rutten na haar gesprek met leerlingen, leerkrachten en directie.

Het Atheneum Herzele is een veelzijdige school met tal van richtingen waaronder de unieke studierichting Natuursteen en Interieur, die voor de gelegenheid een aandenken in blauwe hardsteen overhandigde aan Gwendolyn Rutten. Wilt u ook kennis maken met de verrassende, veelzijdige en vernieuwde aanpak van het Atheneum Herzele? Ga dan zeker een kijkje nemen tijdens de opendeurdag op zaterdag 22 april tussen 14u en 18u.