22-jarige fietser uit Oudenaarde in levensgevaar na ongeval met vlucht

xlogo-nl.jpg,q1423142438.pagespeed.ic.AvwEY9Vv9-

Oudenaarde/Gent, 30/03/2017: Het parket laat weten dat  een 22-jarige fietser uit Oudenaarde vannacht levensgevaarlijke gewond raakte na een ongeval in Gent. De bestuurder van het aanrijdend voertuig nam de vlucht.  

Het ongeval gebeurde omstreeks 03u35,  ter hoogte van het kruispunt met de Kunstlaan en het Citadelpark. De  fietser werd gegrepen door een aanrijdend voertuig. De bestuurder van dat voertuig nam hierbij de vlucht. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

Volgens de eerste vaststellingen van de deskundige, zou de fietser zijn aangereden ter hoogte van de oversteekplaats voor fietsers. Het slachtoffer, een 22-jarige vrouw uit Oudenaarde, verkeert in levensgevaar.

Het onderzoek loopt volop. De bestuurder van het voertuig wordt opgespoord.