Vlooienmarkt Velzeke bijna volzet

velzeke rommelmarkt vlooienmarkt.jpg

Velzeke, 31/03/2017, persbericht:  De Velzeekse middenstanders organiseren voor de 28ste keer de Vlooienmarkt, dit keer op zondag 28 mei, van 8 tot 18 uur in het verkeersvrije dorp. De inschrijvingen lopen vlot binnen.  

Ook dit jaar zullen alle centrumstraten in het dorp van Velzeke een oase aan snuisterijen bevatten. Reeds 148 standhouders schreven in, goed voor 321 standen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus wie er graag wil bijzijn, zal zich moeten reppen.
Radio M fm zal zorgen voor animatie met een rechtstreekse radiouitzending van op het Romeins Plein waar de middenstanders traditiegetrouw zorgen voor een hapje en een drankje.

Nieuw dit jaar is de oldtimershow. Het middenplein op de Penitentenlaan zal voorbehouden zijn voor de pareltjes uit de autowereld met unieke wagens die zelden nog te zien zijn.

Wie meer info wil of nog wil inschrijven kan mailen naar middenstandvelzeke@hotmail.com of bellen naar 0487 62 91 98.

Guy De Clercq

Voorzitter Middenstand Velzeke

Ter info: Op vrijdagavond 21 april organiseren we een reünie. Voor de allereerste keer in 28 jaar halen we alle ex-bestuursleden, hun partners en alle vrijwilligers bij elkaar voor een gezellige avond in caf é Cecilia vanaf 20u30.