Weldra genieten van de Italiaanse geneugten op de Centrumlaan

squisito ninove.jpg

Ninove, 30/03/2017:  Bij Squisito zal je de betere Italiaanse vleeswaren, kazen, wijnen en andere koopwaar kunnen kopen en ter plaatse nuttigen. Dit alles uiteraard in een aangepast kader. Uitbaatster Marianne Van Bellinghen hoopt tegen Hemelvaart de deuren te openen: “samen met mijn man en dochter zijn we gedurende de jaren verzot geworden op Itali ë en zijn culinaire mogelijkheden. Het is dan ook mijn bedoeling om deze passie met alle ninovieters en bezoekers van de Centrumlaan te delen.”  

Squisito zal tijdens de zomermaanden ook open zijn op zondagnamiddag en op regelmatige basis zullen er proefavonden worden georganiseerd.

“De grote droom van mijn vrouw wordt werkelijkheid, al moet ik toegeven dat ook ik stiekem droom van op tijd een stond een lekker glas wijn en de overheerlijke vleeswaren” aldus Yves Evenepoel.’

SR