Werk jij binnenkort voor Jan De Nul?

JFJ De Nul hoofd

Algemeen, 04/04/2017:  In samenwerking met Koninklijke Boskalis Westminster NV heeft het Aalsterse Jan De Nul een contract verworven voor uitdiepen en verbreden van de toegang tot de haven van Mumbai in India.  Jan De Nul werft geregeld personeel om onder bijzonder gunstige condities te gaan werken in alle uithoeken van de wereld.Het contract ter waarde van 250 miljoen euro komt voor 50% ten goede aan Jan De Nul. Binnen twee jaar zullen alle werkzaamheden afgerond zijn. Het gaat over het baggeren van ruim 35 km toegangsweg tot de haven. Meer dan 40 miljoen ton kubieke meter zand, slib, klei en rotsstenen worden de komende twee jaar verwijderd. Voor het project wordt de jumbo sleephopper ingezet in combinatie met een jumbo snijkopzuiger en een dredger.