Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Heemkundige kring De Hellebaard: Dialecten in Vlaanderen, Lezing door Pr. J. Van Keymeulen

dialecten in vlaanderen

Herzele, 09/04/2017: Lezing door Professor Jacques Van Keymeulen in de Wattenfabriek, Mediabox, Solleveld, 35 te Herzele, vrijdag 21 april om 20 u.  Spreek je het dialect van je dorp nog? Ken je nog woorden en begrippen die je ouders of grootouders gebruikten? Ben je als jongere spreker eraan ontwend   en heb je er toch belangstelling voor ? Er zijn meerdere redenen om je deze lezing warm aan te bevelen.  De professor steekt misschien van jou nog iets op …  Inkom: leden 3 euro, niet-leden 5 euro.

X