Grotenberge: Auto rijdt in op groep paarden

ZOTong11Grotenberge, 10/04/2017: Gisterenavond reed een wagen achteraan in op een groep van 5 paarden langs de Gentse Steenweg in Grotenberge. De paarden werden begeleid door ruiters, een daarvan raakte gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde omstreeks 21u30 en was volgens getuigen vreselijk om te zien. Meerdere paarden raakten gewond. Een ervan liep diepe snijwonden op en een ander liep verschrikt weg en werd later teruggevonden in Elene. Volgens ooggetuigen reed de wagen aan volle snelheid in op de paarden.

Update: Zwaargewonde amazone: M.D.G. (°93) uit Erpe-Mere. Nog twee ruiters lichtgewond waaronder C.D.V. (°79) uit Zottegem. De chauffeur was de E.P. (.50) Zottegem. 1 paard overgebracht naar de dierenkliniek in Merelbeke.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X